Škola roditeljstva

ŠKOLA RODITELJSTVA U POLIKLINICI MEDIKOM

 

Dragi budući roditelji, dolazak bebe na svet je jedan od najlepših momenata u životu svakog roditelja. Pripremite se za porodjaj, prve dane kod kuće sa bebom i saznajte informacije u vezi sa porođajem, ishranom, dojenjem i negom bebe. Predavanja drže dr Tatjana Pavlović, ginekolog-akušer, perinatolog, dr Ljiljana Nedeljković, ginekolog-akušer.

Program traje mesec dana. Vežbe disanja i psihofizička priprema za porođaj se preporučuju od ulaska u 8 mesec trudnoće (34 nedelja). Planirano je 5 – 6 dolazaka u trajanju od 1.5h jednom – dva puta nedeljno shodno potrebama trudnice. Cena po dolasku za jedan termin u trajanju 1.5h je 2.000 din po trudnici. Dva puta mesečno organizujemo predavanja ginekologa o samom porođaju kao i predavanja pedijatra o danima posle rođenja, dojenju, kupanju, povijanju beba. Predavanja koje drže doktori specijalisti su GRATIS u poslednjim nedeljama trudnoće.  Ukupna cena ukoliko budete dolazili celog meseca za 6 termina vežbi disanja je 12.000 din sa 2 gratis predavanja. Na predavanja možete povesti i buduće tate a za vežbice je potrebno da ponesete lepo raspoloženje 🙂 Vežbice i predavanja se organizuju u malim grupama, pojedinačno ili najviše do 3 trudnice u jednom terminu, u terminu koji Vam najviše odgovara. Javite se i zakažite Vaš termin. Za sve bliže informacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Čekamo Vas da Vam pomognemo da porođaj bude najlepši i najsrećniji dan, da bebu dočekate spremni, bez straha, sigurni da je ono što radite najbolje za Vašu bebu.

Vaš MEDIKOM

Termine možete zakazati telefonom 0113443781 0653443781 ili putem online formulara

 

 

 

Comments are disabled.